Центърът за личностно и творческо развитие в Благоевград открива нова школа

Снимки: ЦЛТРДБ

Тя надгражда обучението по компютърно моделиране и информационни технологии

Центърът за личностно и творческо развитие в Благоевград открива нова школа.

Организационната педагогическа форма „Digital Art Workshop” е насочена към надграждане на обучението по компютърно моделиране и информационни технологии в забавна и безопасна среда.

Учебната програма се базира на иновативния вариант STEAM. Заниманията ще се провеждат в съвременен и модерно оборудван кабинет, финансиран по НП „Предоставяне на съвременни условия за работа на децата и учениците в ЦПЛР” – 2020 г.

В часовете учениците ще придобият технически знания, умения и компетентности; ще се научат да работят със специализиран софтуер като Photoshop и Coreldraw; ще развият своите дигитални компетентности и творческо мислене; ще повишат своята инициативност, предприемчивост, креативност и мотивация за работят в екип.

Програмата е предназначена за ученици от:

- начален етап /3. и 4. клас/;

- прогимназиален етап /5. до 7. клас/.

Учениците ще имат възможност да се подготвят и участват в конкурси, олимпиади, състезания и изложби със създадените от тях творби и произведения на графичния дизайн – картички, покани, плакати, постери, брошури и др.

От 22.02.2021 година започва приемането на заявления от желаещите да се обучават в новата форма на ЦПЛР-ЦЛТРДБ. Повече информация може да се получи на тел. 0878418280.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK