Нова версия "изплува" в мрежата: Убиецът от Нови Искър е син на приближен до ГЕРБ

Снимка: МВР

Нова версия за убийството на шестчленното семейство в Нови Искър излезе наяве вчера. Версията е неофициална и стремглаво се прокрадва в интернет пространството. Според коментари, постове във Фейсбук и статии на някои интернет сайтове убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър, близък до ГЕРБ.

Пистолетът е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с един изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби-убитото момче, приятел на дъщерята на Кети Кюхова, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилът на тийнейджъра-убиец във Фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, твърди се в новата версия.

На 31. декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големия си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Георги, работи в психиатрична клиника. При позвъняването от баща си Георги казва на един от колегите си: „Ако не се върна, няма да се върна никога!“. Кети и Неделчо не са викали полиция, не е правен опит младежът да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва. Когато Георги е дошъл, скандалът е ескалирал и тийнейджърът е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и момичето.

Телата на всички убити и БМВ-то са били в къщата на 1. януари през деня, твърди се още в написаното. В същия ден убиецът разказва всичко на баща си и родителят започва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов, е собственост на бащата.

На 1. януари вечерта „чистачите“ отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата, където не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

На 2. януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22. калибър, а останалата повърхност е почти чиста.

Това е новата версия с неизвестен автор, която вече е разпространена във виртуалното пространство. Не е ясно откъде „авторът“ е наясно с толкова много подробности, защо не ги разкрие пред полицията или това е поредният опит за уличаване на системата и нейните слаби страни.

Откритият мъртъв Росен Ангелов се заканвал на Неделчо. Дъщерята на Кети знаела за връзката на майка ѝ с престъпника, майката на Кети също.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали. „Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир, колега и приятел на Ангелов. Драгомир работи в автосервиз. Той споделя всички подробности пред камерата на БТВ..

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в Кети Кюхова. „Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него”.

Драгомир сподели още, че Росен комуникирал с Кети по вайбър. Не е ясно как е купил карта за мобилен телефон при положение, че не е имал документи за самоличност. Приятелят на Горския човек каза, че Ангелов е способен да извърши убийство. Днес след трагичния инцидент Росен се отбил в сервиза. Пили по бира с Драгомир, а след това Росен казал, че отива на погребение на брат си. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Balki12:06 - 09.01.2018
Absolution vqrno..samo tupak moje da povqrva na versiqta na upravlqvashtite
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK