Представят книгата "Предприемачът" в Дупница

Снимка: личен архив

Книгата "Предприемачът" ще бъде представена официално в Дупница. 

Проявата е насрочена за 13. септември от 18, 30 часа в книжарница Fox book.

"Предприемачът" е първия практически наръчник за предприемачество в България, който показва бизнеса от страната, за която никой не обича да говори.

След 11 града и над 1000 участници през пролетта, в края на лятот идва ред и на Дупница.

„Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.
...Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш за красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!

Пламен П. Попов

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слогън, а и чрез действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България.

Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството.

Косъздател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. От 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”, с която работи с редица министерства. 

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на всички над 7 милиона българи да станат предприемачи. А предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK