Започна записването на приетите след III етап на класиране ученици за прием в VIII клас

Снимка: Infomreja.bg

От днес, 27. юли до 30 юли учениците класирани на III  етап на класиране за прием в VIII клас за учебната 2018/2019 година могат да се запишат в училището, в което са приети.

На 2-ри август  ще бъдат обявени незаетите места след III етап на класиранев училищата-гнезда ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Кюстендил и ОУ „Христаки Павлович” – Дупница и на сайта на Регионално управление по образованието - Кюстендил.

За незаетите места след трети етап на класиране могат да кандидатстват ученици, отговарящи на изискванията за участие в приема. Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора и необходимите документи.

Приемането на ученици след трети етап на класиране за свободни места се осъществява от директора на съответното приемащо училище.

Резултатите от третия етап на класирането за неспециализираните училища с прием в VIII клас могат да се проверят на сайта: https://priem.mon.bg.

Списъци по входящ номер с класираните за паралелките от област Кюстендил и некласираните седмокласници са обявени и в училищата-гнезда ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Кюстендил и ОУ „Христаки Павлович” – Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK