„Младежка асоциация за развитие на обществото“ проведе финална пресконференция по проект "Млади и предприемчиви"

Снимки: „Младежка асоциация за развитие на обществото“

Проектът бе финансиран от Националната програма за младежта

На 30.08.2020 г. Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото“ проведе своята финална пресконференция, на която  бе представено изпълнението на проект „Млади и предприемчиви“.

Проектът бе финансиран от Националната програма за младежта, Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании”, чрез Министерството на младежта и спорта и се проведе в периода януари - август 2020 г. Поради извънредното положение, което бе въведено от здравните власти, екипът на Сдружението бе принуден да удължи периода на изпълнение с 2 месеца.

Ръководителят на проекта Любомир Миланов и координаторът Младежки дейности – Радослав Скендеров, представиха на присъстващите информация за всички изпълнени инициативи, обучения и кампании през изминалите 8 месеца.

Сдружението проведе 5 обучителни семинара и 3 информационни кампании в област Благоевград, чрез които запознаха младите хора с дейностите по проекта. 

Целият екип на проекта използва заключителната пресконференция, за да благодари на всички младежи, които са проявили интерес и са взели участие в дейностите по проекта.

Ръководителят на „Млади и предприемчиви“ използва възможността да благодари на екипа на Министерството на младежта и спорта за гласуваното доверие към тяхната организация и за съвместната им работа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK