Цеко Минев е новият вицепрезидент на БОК

Цеко Минев, снимка: Infomreja.bg, архив

Президентът на Българската федерация по ски ще отговаря за ресор зимни спортове

Цеко Минев е новият замстник-председател на Българския олимпийски комитет, след като бе единодушно одобрен за поста на днешното заседание на Изпълнителното бюро на организацията.

Президентът на Българската федерация по ски ще отговаря за ресор зимни спортове.

На заседанието бяха приети отчетите за представянето на българските делегации на Вторите Европейски игри Минск 2019 и на Европейския младежки олимпийски фестивал Баку 2019.

Членовете на управата бяха информирани за успешно преминалите от 12 до 16 октомври Първи Световни плажни игри на АНОК в Доха, Катар и представянето на българските спортисти в тях, както и за състоялата се непосредствено след игрите генерална асамблея на АНОК.

Изпълнителното бюро на БОК прие и поканата на МОК за участието на Българския олимпийски комитет в предстоящите Олимпийски игри Токио 2020. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

ivaiylominev12:26 - 06.02.2020
Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно. Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете без проблеми да спечелите пари без да полагате усилия и време. Регистрийте се, вижте мнения на клиенти, последните новини от платформата и почнете да печелите пари ОЩЕ СЕГА: http://cashsurfingnetwork.com/index.php?reff=ivailodminev
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK