Българо-арабски завод за фуражи ще стоят у нас

Снимка: МОСХВ

Сътрудничество в сектора на фуражната промишленост и конкретни възможности за инвестиции в съвместен завод за фуражи в България. Това  обсъдиха министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и министърът на околната среда, водите и земеделието на Кралство Саудитска Арабия Абдулрахман ал Фадли, който е на посещение у нас.

„Радвам се, че съм В България, дошло е времето да заздравим нашите отношения със сътрудничество и в сектор „Земеделие“, заяви министър Абдулрахман ал Фадли. Целта е да се обменят опит, информация и технологии, които да повишат земеделското производство, както в Саудитска Арабия, така и в България.

„Нашият стил е да бъдем много делови и оперативни, затова ви предлагаме конкретни идеи за обсъждане“, каза министър Румен Порожанов. Освен сътрудничество в сектора на производството и търговията с фуражи беше дискутирана и възможността за износ на български пчелен мед за Кралство Саудитска Арабия. Министър ал Фадли покани България и родни фирми да участват в селскостопанско изложение през октомври, на което да бъдат представени качествените български млечни и месни продукти, мед, плодове и зеленчуци.

„От 45 години в Саудитска Арабия наричаме саламуреното сирене българско“, каза още Абдулрахман ал Фадли.

След срещата на двамата министри представители на най-големите браншови организации на производителите и преработвателите у нас представиха възможностите на секторите си за сътрудничество със Саудитска Арабия.  

 

КОМЕНТАРИ

[email protected]19:46 - 11.04.2019
може ли някой който е теглил реален заем от компанията e-mail ginamorganloancompany да пише как се кандидатства
bILL jOHNSON02:20 - 23.10.2018
Получаването на легален заем винаги е било огромен проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредита и обезпечението е нещо, за което винаги се притесняват клиентите, когато търсят заем от легитимен заемодател. Но ... ние направихме тази разлика в кредитната индустрия. Можем да осигурим заем от диапазона от $ 5,000.00 USD до $ 500,000,000.00 USD до 3% лихва. Моля, отговорете незабавно на този имейл: [email protected]
Patricia Martins11:53 - 19.02.2018
Казвам се Патриша Мартинс, самотен родител, преди съпругът ми да умре, той ни остави с толкова дълг, бях толкова объркан и разочарован от това как да платя огромния дълг. Един ден, когато преминах през интернет, се натъкнах на Свидетелство (Педро Гонсало) за това как ГИНА МОРГАН му помагаше със заем. Затова кандидатствах за заем от 85 000 евро с продължителност 5 години от компанията чрез пощата й ([email protected]) Когато кандидатствах за заема, направих обет пред Бога, че ако получим заема, ще нека светът знае какво направи за мен, най-голямата ми изненада, че за по-малко от 48 часа заемът ми бе отпуснат с лихвен процент от 2%. Сега съм уредил дълга на съпруга си и започнах нов собствен живот и бизнес. Просто изпълних обета си. Така че, ако искате някакъв вид заем от поне 2%, моля свържете се с GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD на нейния e-mail [email protected]
Демокрация18:05 - 15.02.2018
Какво време дойде терористи да храним и бели роби по запада да ставаме.

FACEBOOK