Преобразяват стълбите пред Дома на културата в Сандански

Снимка: Община Сандански

Проектът „Мост на мотивацията“ навлиза във финален етап.

Припомняме, че Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” гр.Сандански бе сред 13-те спечелили финансиране.

Първоначалната идея на проекта бе изрисуване на главния мост в парка на града, с подбрани цитати на велики личности, но след проведени разговори с ръководството на община Сандански мястото бе променено, така вместо моста, стълбите пред Дома на културата ще брандирани с цитати на велики личности.

Първата част от проекта приключи, жители на община Сандански дадоха своите предложения за цитати. В следващите седмици предстои почистване на стълбите, в които участие ще вземат доброволци и служители на общинска администрация. Заключителният и финален етап на проекта ще бъде създаването и поставянето на цитатите на стълбите. С реализирането на идеята ще бъде подобрена градската среда.

Основната мисия на Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура е да насърчава младежите от Сандански и тяхната гражданска активност, доказателство затова е реализирането на идеята за на ученичката – Радoстина Божикова.

 

Снимка: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK