Българин обра овациите в корейско риалити

Снимка: novini.bg

Българинът Атанас Паскалев-Начо, когото по-паметливите зрители помнят от родни риалити формати като „Пееш или лъжеш“ и X Factor впечатли жури и публика по време на участието си в музикалното предаване в Южна Корея I Can See Your Voice. „Точно,преди година, имах удоволствието да пея и изпитам една голяма емоция в "Пееш Или Лъжеш".

Нещо което, ме тласна напред и ми бе трамплин да продължа, да се занимавам с музика. Година по-късно, получих покана, на която нямаше как да откажа. Чест бе за мен да бъда избран и оценен от създателите на този интересен формат, да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение.

За щастие и там успях да изпитам и предам тази голяма емоция на хората“, горд е Паскалев, пише "Монитор". По замисъл I Can See Your Voice е еквивалентно предаване с „Пееш или лъжеш“, а певческите си данни българинът доказа с кавър на Despacito.

“Щастлив съм, че оцениха моя талант и много Благодарен на екипа на Global Vision (Нова Тв), Влади Априлов и на целия екип от I Can See Your Voice, M NET tv, Minyoung Park и Flower Han! И разбира се, зад всеки изпълнител стои един добър треньор и ментор. Катя Тенева ,моята мила учителка – благодаря”, написа певецът с афинитет към латино ритмите в социалните мрежи.



 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK