ВиК-Благоевград, с апел към абонатите: Заявете своята електронна фактура!

Снимка: ВиК-Благоевград

До момента 4 000 потребители са заявили електронна фактура

С кампания под надслов „Актуално е да си зелен, не само за ден! Спаси дърво! Заяви своята електронна фактура днес!“, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, отправя апел към своите абонати да преминат към съвременен начин за получаване на счетоводния документ.

За целта е необходимо потребителите на услуги да попълнят заявление за отказ от хартиена фактура. За максимално улеснение за хората, формулярът е поместен на страницата на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград http://vikblg.com/, в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“.

Заявление може да бъде получено и на касите на ВиК – Благоевград, както и чрез инкасаторите за съответните райони.

Към момента абонатите, заявили електронна фактура във „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, са близо 4000 потребители.

Чрез системата Efaktura.bg абонатите получават възможност за абсолютно безплатно получаване на електронния документ, съдържащ цялата необходима информация за предоставените ВиК услуги и суми по издадени фактури.

Сред основните предимства на електронната фактура е, че потребителите получават сметките си навременно, независимо къде се намират в дадения момент. Освен това електронната фактура пристига директно при заявителя, което от своя страна елиминира възможността информацията да попадне в чужди ръце.

Не на последно място отказът от хартиения документ, респективно използването му в електронен вариант,  допринася за опазването на околната среда, като щади ресурси като вода, дървесина, енергия и др.

За получаване на електронна фактура е необходимо да бъде предоставен валиден е-mail, чрез който ще се осъществява достъпа до индивидуалния потребителски достъп в системата Еfaktura.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK