Бум на кражби по празниците в Благоевград!

Снимка: Infomreja.bg

Бум на кражби отчитат от полицията по време на Великденските празници в Благоевград.

За последните два три денонощия са регистрирани пет случая.

Сред тях има и противозаконно отнет лек автомобил "Фолксваген Голф". Возилото е изчезнало тази нощ. По случая е образувано досъдебно производство във Второ районно управление.

Две кражби са извършени от леки автомобили. Между 15:50 и 17:00 часа на 30-и април от "Опел Астра", паркиран в центъра на Благоевград, е открадната чантичка с намиращи се в нея лични документи и сумата от 750 лева. За случая е уведомена Районната прокуратура.

Същия ден в 16:30 часа е получен сигнал за кражба на лаптоп от лек автомобил „Хонда“, паркиран пред магазин на голяма търговска верига в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Със заповед до 24 часа е задържан 14-годишен младеж от областния град, който към 15:30 часа на 30.04.2019 г. е откраднал дреха за 29 лева от магазин в търговски център в Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

Второ РУ-Благоевград, разследва и кражба на мобилен телефон, извършена в следобедните часове вчера от маса в питейно заведение в града.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK