Бум на сватби в Разлог

снимка: infomreja.bg, архив

Разлог се превръща в предпочитана дестинация за сключване на брак, отбелязват от Обредния дом в планинския град. От началото на годината са сключени 58 брака, с 11 повече от 2012 г.

Жители на София и Бургас избират да сключат брак в Разлог заради красивата и тържествена церемония, която съпровожда този важен ден в живота на всяка влюбена двойка. За своя сватбен ден в края на август французойката Фроли Шан Пердоне също в избрала Разлог. Радослав Фичев, потомък на Кольо Фичето, ще каже „да” на своята дама на сърцето след броени дни в Разлог.

От Обредния дом в града се похвалиха, че графикът им е запълнен и през целия месец септември. „За 24 август имаме записани 3 двойки, който ще сключат брак. На 7 септември също три двойки ще се врекат във вечна любов”, коментира Рени Рачева – управител на Обредния дом в Разлог.

Не са рядкост и случаите, когато двойки спонтанно решават да подпишат документите  за граждански брак, докато са на почивка в града. Разлог е предпочитано място за сключване на брак, заради високата продължителност на семейния живот сред местното население.

 

Рени Рачева - управител на Обредния дом в Разлог
снимка: infomreja.bg, архив
Рени Рачева - управител на Обредния дом в Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK