Бум на катастрофи, предизвикани от водачи без книжки в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Бум на катастрофи, предизвикани от неправоспособни водачи, отчитат от "Пътна полиция" през почивните дни в Пиринско. 

Само в събота са станали три произшествия, като четирима от участниците в тях са седнали зад волана без свидетелства за правоуправление. 

Към 12:30 часа на улица ”Христо Чернопеев” в Петрич мотоциклет „Минск” с неправоспособен водач на 52 години от града навлязъл в насрещното движение и се блъснал в лек автомобил "БМВ”, управляван от 42-годишния петричанин А.Х., който също нямал шофьорска книжка. 

С охлузвания по лицето и главата и без опасност за живота е пострадал водачът на мотоциклета, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич.

Около 14:00 часа същия ден на ул.”Александър Стамболийски” в Разлог е предизвикал ПТП и 31-годишен неправоспособен водач от Разлог, който навлязъл в насрещната лента и се забил в паркиран влекач "Ман". Шофьорът е приет в МБАЛ-Разлог с охлузни рани по лицето. 

Към 21:40 часа на ул. ”Славянска” в Благовеград лек автомобил „Ауди” с 38-годишен водач от града предприел завой надясно за навлизане в крайпътен имот, като частично навлязъл в насрещното платно и се ударил в мотоциклет "Ямаха", управляван от неправоспособен водач на 20 години от Благоевград.

При сблъсъка е пострадал младият моторист, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK