„Будител на 2018 година“ стана Православно Неделно училище в Сандански

Снимки: Община Сандански

Първият носител „Будител на 2018 година“ стана Православно Неделно училище „Св. Благоверен цар Петър Български“ в Сандански.

Народно читалище „Отец Паисий – 1919“ награди всички номинирани в инициативата на церемония, която започна с кратка творческа програма с участието на ВГ „Звънче“, Димитрина Джиголова, Анабел и Дарина Дамянови и Китаро -мандолинен оркестър.

В духа на 1. ноември ЗПГ „Климент Тимирязев“, с подкрепата на община Сандански са домакини на Есенно национално състезание по физика.

Състезанието бе открито вчера, в Дома на културата с приветствия от кмета на община Сандански – Кирил Котев, началника на РУО – Благоевград – Ивайло Златанов, представител на МОН и директора на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – Емил Терзийски и кратка творческа програма.

Град Сандански е домакин за втори път на състезанието, в което ще вземат участие над 250 ученици от елитни училища в България, които ще премерят сили в 6 категории. В една от категориите темата е специална и определяща участниците в националния отбор на страната ни по физика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK