Б.Т.Р. и Джон Лоутън гости за празника на Петрич

Снимка: Infomreja.bg

Спортни турнири за деца и възрастни предшестват и тази година проявите в чест на празника на Петрич.

Програмата продължава с откриването на Международния конкурс „Южни слънца”.

Началото ще се постави на 03.05., четвъртък, от 18.30 ч. на сцената на градския площад, когато ще бъде официалното откриване на конкурса под патронажа на кмета Димитър Бръчков.

На 04.05., петък, през целия ден на градския площад ще се провежда състезателната част в отделните направления на Международния конкурс „Южни слънца”.

В същия ден от 20.30 ч. в зала „Арена Петрич” ще се състои церемонията по награждаване на участниците в Работнически турнир за купата на Петрич.

На 05.05., събота, в 7.00 ч. започва традиционният общоградски туристически поход до вр. Конкур, от 10.00 ч. на градския площад се поставя началото на „Парад на професиите и знанието”, който се организира от ПГИТ „Проф.д-р Асен Златаров”. В 11.00 ч. официално ще бъде почетена 10-годишнината от отварянето за посетители на Къща музей „Ванга”. От 18.00 ч. е началото на концерта „Гергьовска люлка” в кв. „Дълбошница” - Петрич.

От 20.30 ч. на сцената на градския площад започва празничният концерт под надслов „Петрич – многолик и гостоприемен” с участието на група Б.Т.Р. и Джон Лоутън. Участие в концерта ще вземат също местни състави и изпълнители.

На 06.05., неделя, от 11.00 ч. на градския площад, всички жители и гости на Петрич ще бъдат поздравени от Ансамбъл „Гайтан”, Мъжка певческа група „Огражденска четворка”, ФФ „Хераклея”.

Община Петрич кани всички жители да заповядат на тържествата, посветени на празника на Петрич!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g