Янаки Стоилов е с коронавирус, тестват членовете на БСП

Снимка: БСП

Корнелия Нинова: Няма да оставим никого без грижа

"Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен резултат за COVID-19 и влиза в болница. Веднага предприехме мерки да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в пленума. Създадохме организация. В събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба- те даваха към мен указания какво да предприемем". Това каза пред журналисти председателят на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Днес тестваме всички, които участваха в това масово партийно заседание. Искам да успокоя членовете - няма да оставим никого без грижа. Най-важното сега е да ги обгрижим - всеки да мине тест и да получи помощта, от която се нуждае", подчерта тя и припомни, че в Градския съвет на БСП също тече тестване на всички контактни.

Нинова сподели, че членовете на Националния съвет, които няма да могат да се тестват днес на Позитано, ще бъдат тествани в населеното място, където се намират, и всичко това е координирано с Националния оперативен щаб. "Бъдете спокойни - никой няма да остане без грижа и внимание в този момент", каза още тя.

Що се отнася до самия пленум, Корнелия Нинова увери, че са били предприети всички необходими мерки по указания на съответните институции- мерене на температурата на входа, дезинфекция, носене на маски и поставяне на указателни табели на столовете, за да се спазва необходимата дистанция. 

"Ще се тествам последна, след като се уверя, че всичките ни хора са обгрижени", увери Нинова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK