БСП – Благоевград с ново Изпълнително бюро, стяга се за избори

Снимки: БСП-Благоевград

По предложение на новоизбрания председател Николай Бошкилов, единодушно Общинския съвет одобри новата партийна структура на БСП Благоевград

Общинският съвет на БСП - Благоевград, който се състои от 36 членове, избрани на отчетно-изборната конференция в края на април, проведе тази вечер първото си заседание. На него бяха избрани оперативни работни органи. 

Структурата на Изпълнителното бюро бе предложена от новоизбрания председател на БСП - Благоевград – Николай Бошкилов и бе приета единодушно от целия Общински съвет.

Решено бе бюрото да се състои от 13 членове, които да отговарят за определени ресори от общественополитическия живот. В дискусията бе проявен дух на толерантност и бяха изразени аргументирани позиции, съобщиха присъстващи на партийния форум. 

Ето и 13-те членове на Изпълнителното бюро:

  1. Д-р Владимир Пандев
  2. Ваня Маникатева
  3. Веселин Христов
  4. Гергана Янчева
  5. Елена Стойчева
  6. Емил Костадинов
  7. Илия Милев
  8. Йордан Симонски
  9. Красимир Божурски
  10. Милан Богдански
  11. Николай Бачев
  12. Николай Бошкилов
  13. Юлиян Гошев

В работата на председателя на Общинския съвет на БСП - Благоевград ще помагат двама заместник-председатели – Ваня Маникатева и Гергана Янчева. Николай Бошкилов ще разчита и на двама организационни секретари в лицето на Илия Милев и Красимир Божурски. 

Като свои приоритети в работата си благоевградските социалисти определиха здравеопазването, социалната политика, подобряване живота в селата на община Благоевград, работата със синдикатите, коалиционната политика, работата с неправителствените организации, усвояване на европейски средства и не на последно място - привличане на нови членове. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK