„БСП за България“ в област Благоевград тръгва към изборите със заявка за победа и поне 4 спечелени мандата

Снимка: БСП-Благоевград

Това бе лайтмотивът при представянето на всички 21 кандидат-депутати на социалистите в Пиринския край

„БСП за България“ ще се бори за победа на парламентарните избори и в Благоевградска област, и в страната. И това е важно не само за партията, а за България. Това бе лайтмотивът при представянето на всички 21 кандидат-депутати на социалистите в Пиринския край, което се състоя в партийния клуб на „БСП за България“ в Благоевград.

Всеки един от присъстващите не скри своята емоция от признанието да бъде в листата, в която е постигнат баланс между младостта и опита, както и вярата си в успеха на парламентарните избори на 04.04. 2021 година с № 4 в бюлетината.

В листата на „БСП за България“ в Благоевградска област има хора на различна възраст, с впечатляващи биографии и професионален опит. Сред тях има юристи, икономисти, успешни мениджъри, педагози, инженери.

„Очаква ни много сериозна борба. Предизвикателството пред нас е да успеем да подобрим резултата си от вота преди 4 години, когато имахме три мандата. Сега задачата ни е да имаме поне четири мандата. За да постигнем това, ще е необходимо да работим много отдадено на нашата кауза. Победата на БСП ще е победа за България. Вярвам, че всеки от вас ще даде всичко от себе си и на 4-ти април ще се поздравим с победа”, каза областният лидер на БСП в Благоевградска област – Валери Сарандев.

Водачът на листата – професор Георги Михайлов, предупреди, че трябва всички в партията да са подготвени за всякакви провокации и опити за манипулации на управляващите по време на предизборната кампания, както и в самия изборен ден.

„Управляващите ги е страх, че губят властта, затова са готови на всичко. Вече има достатъчно натрупана нагласа в обществото срещу тях. Затова е важно да не се поддаваме на провокации. Да сме силни, да не се страхуваме, за да успеем”, призова професор Георги Михайлов. Той подчерта, че е необходимо до хората да достигнат всички послания на БСП, за да могат избирателите да направят своя информиран избор и тогава нищо няма да може да спре падането на сега управляващите от власт.

Емоционални думи, с които трогна всички, каза професор Светлана Шаренкова, която е на четвърто място в листата на БСП за Първи многомандатен избирателен район от гражданската квота.

„Нека направим всичко, което ще ни помогне да спечелим парламентарните избори. За да можем после да върнем държавата на хората, на народа. И да си върнем нормалността. Защото управляващите през последните 10 години се самозабравиха. Трябва да сме първи на изборите, за да спасим България”, каза професор Шаренкова.

Всеки един от кандидат-депутатите увери, че ще работи на 100% за победата на любимата си партия на парламентарните избори. За да дойдат по-добри дни за българите и България.

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK