„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Гоце Делчев

Кандидатът за народен представител от "БСП за България" - Богдан Боцев, снимки: БСП

„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Гоце Делчев тази вечер. Всяка от дамите в препълнената зала получи червена роза в знак на внимание по повод днешния празник. На откриването бе представен водачът на листата в 1-ви МИР Благоевград Тома Томов и кандидатът за народен представител от Гоце Делчев Богдан Боцев, който е трети в листата на „БСП за България“.

Присъстваха също и кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ Костадин Дурчов, Николай Дундалов, Мартин Бориков, Елина Кумбарова, Бойко Юзекчиев и Юсуф Чаушев. 

„Заставам пред Вас с открито лице, за да поискам доверието ви - съзнавайки голямата отговорност, която поемам“, призна пред присъстващите в залата Богдан Боцев и допълни: „Вярвам, че хората в Гоце Делчев и региона, могат да имат свой представител в парламента в мое лице, който ще защитава интересите им и ще даде всичко от себе си, за да оправдае гласуваното доверие“. Кандидатът за народен представител Богдан Боцев подчерта, че има три основни приоритета.

Първият от тях е да се създадат необходимите условия, за да има добре образовани и силно мотивирани млади хора, които да са успешно реализирани в България. „Ще насоча всичките си усилия в предложения за промяна на законодателство и нормативни актове, които да стимулират и подкрепят младите хора във всички сфери“, обясни Боцив, който е под номер 3 в листата на „БСП за България“.

Неговият втори приоритет е – оказване на реална подкрепа за българските производители, и насърчаване на малките и средни предприятия. Боцев посочи, че ще се бори в големите търговски вериги да се въведат минимални прагове за произведени в България продукти.

„Третият ми основен приоритет е достъпно и качествено здравеопазване. Смятам, че е нужно да има целенасочена държавна политика за финансово обезпечаване на младите хора, които следват медицина, с ангажимента да работят в България след дипломирането си. В това отношение община Гоце Делчев има добра практика, която може да бъде приложена“, обясни кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

„Аз съм безпартиен, защото не ми стигат идеите на една партия и в тази кампания съм на личен поход“, обясни участието си в предизборната битка журналистът Тома Томов, който е водач на листата на „БСП за България“ в Благоевград.

„Тук съм защото Бойко Борисов е вреден за България, а България е на погрешен път. Управляват я елит от 200 корумпирани семейства, които пречат на всичко. Целият модел е сбъркан, а съм в листата, защото големите батальони решават битката, а не шепа интелектуалци“, каза още той и допълни, че големите промени се правят от големите батальони, от хората, които създадоха България.

Тома Томов подчерта също, че до сега България е била обект на решения вземани отвън, но обстановката в момента е сложна, тъй като Европа се тресе, а САЩ е обърната към себе си, и за първи път страната ни сама ще решава своето бъдеще. „Ние трябва да решим какво да правим и моята надежда е в младите хора. Трябва да намалим нивото на конфронтация вътре в нацията, да няма злоба и омраза, да градим политически живот, в който да се хвърлят мостове. Тая страна трябва да се преобрази и това не може да стане само от една партия“ – каза още политическият анализатор.

„От нашия вот зависи дали ще продължим да живеем в страната на мутрите, полицейщината и заемите или ще поискаме промяната и ще я получим“, заяви пред присъстващите председателят на Общинския съвет на БСП в Гоце Делчев Иван Геров. Той подчерта, че промяната е повече от наложителна и сега е момента БСП да покаже, че е силна партия с голям потенциал и визия за бъдещето на страната.

„Виждате, че имаме прекрасни хора в нашата листа – професионалисти, образовани, с авторитет и безспорни качества, доказани в годините. Имаме както млади, така и кандидати с по-голям жизнен опит, но всички те са обединени от една обща кауза – справедлива и сигурна България“, категоричен бе Иван Геров.

Да поискаме промяната с № 10 в бюлетината и да изберем „БСП за България“, пожелаха всички присъстващи. 

 

КОМЕНТАРИ

тит09:05 - 10.03.2017
При платените публикации, имаш право да забраниш коментарите. Такава е практиката не само на този сайт. Иначе сайта губи - каква е ползата да платиш публикация къде си бил и какво си правил - ако по-долу в коментарите хейтърите ти я оак.ат. Т.е. ако са забранени коментарите, значи статията е платена
Въведете име...09:38 - 09.03.2017
Браво Боги,успех ти желая и само напред.Не знам защо забраняват коментарите за ходжите от ДОСТ,да не би навярно да се финансират от Борисов и от Ердоган или са купили и този сайт?
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK