БСП създава Обществен съвет по проблемите на местната общност

Емил Костадинов, снимка: infomreja.bg, архив

До 31 март да бъдат проведени общинските конференции на социалистите в Благоевградска област за приемане на анализ на обществено-политическата обстановка и издигане на кандидатури за листата на БСП в региона, това реши на проведеното в събота заседание на Областния съвет. До 15 март първичните местни структури трябва да проведат своите форуми, с които да предложат от свое име кандидатури за народни представители в унисон с демократичния принцип, залегнал в устава националистите.

БСП е отговорна партия и е в работен режим от лятото на 2012 г. с подготовката на референдум за АЕЦ „Белене”, има сетива за проблемите в българското общество и има решимост за радикална промяна, както в собствените си редици, така и в страната, заяви областният председател на БСП Емил Костадинов. Според него ГЕРБ абдикира от властта, дизертира от проблемите и избяга от отговорностите на момента.

Като основна задача пред общинските организации бе поставено да разработят собствен план за изборен резултат, гарантиращ изборна победа, надхвърляща положителния резултат, постигнат в референдума за развитието на ядрената  енергетика в България. Във всяка община да се сформират работни групи за анализ наместните акценти и нагласи в региона.

Областният съвет прие и предложението на областния председател Емил Костадинов за сформиране на Обществен съвет по проблемите на местната общност.

За обновяване на листите  и против спускането на водачи от Националния съвет се обявиха общинсикте лидери на социалистите в Благоевградска област.Като изключителен морално-политически ход и добър пример за социалистите и обществото бе оценено личното решение на председателя на БСП и лидер на ПЕС и бивш министър председател на РБ Сергей Станишев да се откаже от министър-председателското място при победа на БСП на изборите.

Съгласно работната програма на НС на БСП за подготовката на БСП за участие в изборите за 42 Народно събрание и устава на партията бе приет отчета на народния представител от КБ Корнелия Нинова ,като Областният съвет единодушно и с пълно мнозинство даде и прие  висока оценка за работата и като депутат в 41 НС на РБ.

 

КОМЕНТАРИ

не социалист20:20 - 03.03.2013
Курс на долара и марката след управлението на социалисти при Виденов! Дата USD DM 14.02.97 2936,70 1746,70 А помните ли кой стабилизира страната ? Каква катастрофа не сме преживявали скоро?Ако искате някаква пак гласувайте за социалисти! А при Луканов имаше купони.Знаете ли какво е това?Няма по -лошо от социалистическо управление...
ХАХАХАХА19:52 - 03.03.2013
Хахах , егати вица... ЕЕЕЕЕЕЕЕййй путьооо... скрий се нЕкаде, че яко мирише от теб и от жалките БСП
:)18:29 - 03.03.2013
Не му викай господин, а другарю!!!!!!!!Ебати тъпото парче, пак се снимало тук и говори глупости!!!!!!!!!Моляви сложете поне +18 да не изплашим някое дете!!!!!!!!!!!
Методи18:21 - 03.03.2013
Браво господин Костадинов , това е формата , нека хората с позиции да формулират проблемите и да насочат към рецептите и заедно да постигнем положителни резултати !!!!!

FACEBOOK