БСП ще разчита и на младежите за мобилизиране на твърдите избиратели

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

Областен съвет на Младежкото обединение на БСП - Благоевград се проведе днес. Младежите от всички 14 общини заседаваха повече от час, като основната задача пред тях бяха предстоящите европейски избори и предстоящите мороприятия на Младежкото обединение.

Една от основните идеи на младежите бе в навечерието на изборите да се организират регионални кръгли маси във връзка с европейската кампания, на които да присъстват кандидатите за евродепутати. На тези срещи младите хора от всички общини ще могат да зададат своите въпроси към присъстващите кандидати и да получат нужната за тях информация.

Официални гости на срещата бяха депутатът от Коалиция за България инж. Емил Костадинов и областният председател на БСП - Благоевград Юлиян Гошев, които предложиха помощта си на младите социалисти.

Емил Костадинов отбеляза, че най-главната задача пред всички е 25 май. „Българите гледат доста отдалечено на европейските избори. Те са демотивирани. Но за нас е важно да мобилизираме твърдото си избирателно тяло и точно вие младите можете да направите това!", заяви депутатът.

На срещата бе засегната и темата за предстоящата Националната младежка конференция в София, където ще се избере нов председател на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП. Благоевград излъчи и своите предложения в лицето на общинския председател на МО – Антон Асиски, но той даде своя отвод.

На срещата на младежката конференция на БСП - Благоевград младежите решиха, че ще да бъдат достойно представени, ако номинират своя областен председател Асен Балабанов.

 

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

КОМЕНТАРИ

55509:11 - 24.03.2014
Мунчо спи.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK