БСП регистрира Младен Тимчев като кандидат-кмет на Сандански

Снимка: БСП

Тимчев е и водач на листата за общински съветници на партията

БСП официално регистрира днес в Общинската избирателна комисия в Сандански своя кандидат-кмет и листата си за общински съветници.

Младен Тимчев ще участва в надпреварата за кметския стол на община Сандански. Регистрация получиха и останалите кадидати за управници на населени места.

Тимчев е и водач на листата за общински съветници на партията. В нея личат имената не само на партийни членове, но на общественици и технократи, които са симпатизанти на „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”.

Отборът на „червените” вярва, че ще спечели доверието на голяма част от своите съграждани и ще има добър резултат на местните избори на 27 октомври. Защото съветническата листа обединява в себе си пъстра палитра от личности с утвърден граждански  и професионален авторитет в обществото. Това са хора с ясна гражданска позиция и визия за развитие на общината в дългосрочна перспектива. И не на последно място – те притежават широка гама от експертиза, която да бъде използвана за развитието на община Сандански и за добруването на всички нейни жители.

„Приех да бъда кандидат за кмет, защото вярвам, че с моя опит ще съм  полезен на града, на общината и на хората ,които живеят в нея.

Дошло е времето да подредим нашия дом Сандански по нов начин – съвременен,иновативен,отговорен и с лице хъм хората.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK