Валери Сарандев: Основната ни цел е единение в БСП и работа за благото на хората

Снимка: БСП, Гоце Делчев

Той отново получи доверието на общинската партийна организация в Гоце Делчев

Делегатите на 45-та конференция на БСП – Гоце Делчев, единодушно преизбра Валери Сарандев за председател на Общинския партиен съвет – Гоце Делчев. Това е неговият втори мандат. Специално за читателите на ИНФОМРЕЖА той сподели, че високо цени оказаното доверие, на което се чувства задължен да отговори с още повече работа.

„Делегатите дадоха добра оценка за това, което е извършено от общинската партийна организация, защото резултатите ни винаги са се повишавали. Така е и на областно ниво. Ние намерихме формулата – широко коалиране в общините“, каза Валери Сарандев.

Запитан за най-близките  предстоящи задачи, той открои основните – масовост по време на прекия избор за председател на Националния съвет на БСП, активно участие на определените 9 делегати от общинската партийна организация в работата на предстоящия конгрес на БСП, като

„основната цел е постигане на единение в партията и работа за благото на хората“.

Предстоящо е и отбелязването на 95-годишнината от Дъбнишките събития, за които се подготвя специална книга. Паметта на жертвите ще бъде почетена заедно с другите партийни организации от региона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK