БСП издигна за втори мандат кмета на село Копривлен Димитър Баханов

Димитър Баханов, снимка № 2: лидерите на НДСВ, БСП и ДПС при учредяването на коалицията, снимка № 3: Кирил Пасков, снимки: infomreja.bg

Настоящият кмет на село Копривлен, община Хаджидимово, Димитър Баханов, ще се състезава за втори кметски мандат на предстоящите избори през есента. На проведеното местно и общинско събрание кандидатурата на Баханов е била единствена и подкрепена с пълно мнозинство.

БСП в община Хаджидимово още в края на месец май стана съучредител на широката партийна коалиция "Бъдеще за община Хаджидимово", която на предстоящите избори ще подкрепи както избора на настоящия кмет Людмил Терзиев, така и на издигнатите кметове и общински съветници от ръководствата на коалиционните партньори.

В учредената предизборна коалиция в Хаджидимово са НДСВ, БСП и ДПС. Инициативата за обединение на основните политически партии бе на лидерите им - Димитър Пумпалов/ НДСВ/, Румен Боянин /БСП/ и Мехмед Имамов /ДПС/, и бе подкрепена масово както от членове и симпатизанти, така и от много безпартийни жители на общината, които едвам се побраха в огромния салон на читалището в Хаджидимово при учредяването на коалицията.

Опонент на сегашния кмет Людмил Терзиев на предстоящите избори за местна власт ще е номинираният за кандидат-кмет общински лидер на ГЕРБ Кирил Пасков.       

 

КОМЕНТАРИ

ггг13:52 - 08.08.2011
Що се пъчите бе господа-другари,колко чашки сте обърнали за да пишете за нещо кото няма никакво значение днес?!Баханов свършва!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK