БСП: ГЕРБ привиква ученици на партийни събития

снимка: БСП

Безцеремонен натиск върху младежи и хора без трудови доходи оказват ГЕРБ в хода на предизборната кампания в Благоевград, твърдят от БСП в Благоевград. По списък с ЕГН-та се прилага телефонен тероризъм спрямо младежи, навършващи 18 години, като ги задължават да присъстват на предизборни мероприятия на местната организация.

Многобройни сигнали постъпват в щаба на БСП, че големи групи ученици от Езиковата гимназия в Благоевград, които стават пълнолетни и имат право за първи път да гласуват са приканвани задължително да посещават издигнатата на площада пред общината скъпа предизборна площадка за изяви на ГЕРБ, както и концертите на ГЕРБ.

"Нарушавайки личното пространство на хората и правото на свободен избор с телефонни обаждания, ГЕРБ притесняват и притискат да гласуват за тях и наети по временна трудова заетост работници, като вадят отново списъци от държавни институции и подставени хора, всявайки страх у хората, че могат да загубят и малкото, което имат, оставайки без никакви доходи. Довели с управлението си бедност и нищета, ГЕРБ използват страха за принуда и манипулация в името на съхранението на мутренската си власт", се казва в позиция на Коалиция за България, разпространена до медиите.

"Коалиция за България" призовава избирателите от Благоевград да мислят свободно и правят самостоятелен избор, за да си върнат държавата и България на хората.

 

КОМЕНТАРИ

ХАХО13:11 - 24.04.2013
за да си върнат държавата и България на хората ? ??? ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ КАКВО ТОЧНО ДА СИ ВЪРНЕМ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ? БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА ОТ ВЕКОВЕ ДАЖЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ЗНАЧИ ОСТАНА САМО ДЪРЖАВАТА.КАТО ПОМИСЛИМ САМОСТОЯТЕЛНО ТО ДЪРЖАВАТА НИ НЕ СЪЩЕСТВУВА ОТ 09,09,1944. АКО НАИСТИНА /АМА НЕ ВЕРВАМ/ СТЕ РЕШИЛЕ ДА Я ВРЪЩАТЕ ХУБАВО НО ВЪРНЕТЕ ТОГАВА И ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ, КАПИТАЛИТЕ ОТ ЗАДГРАНИЧНИТЕ ДРУЖЕСТВА И ОЩЕ НЕКОЙ И ДРУГ МИЛИАРД ТА ДА ИМА ФАЙДА.
ХАХО13:02 - 24.04.2013
"Коалиция за България" призовава избирателите от Благоевград да мислят свободно и правят самостоятелен избор, за да си върнат държавата и България на хората".ГЛЕЙ ТИ, ПА ЕДНО ВРЕМЕ НАС ОЩЕ ОТ ЧАВДАРЧЕТА НИ УЧЕХА ДА НЕ МИСЛИМ, ЧЕ ИМА КОЙ ДА ГО ПРАВИ ВМЕСТО НАС. КАКЪВ САМОСТОЯТЕЛЕН ИЗБОР ??? "ПРАИШ КВОТО КАЕ ПАРТИЯТА" ЦИТИРАМ ПАРТИЙНИО. КАТО ПИОНЕРЧЕ ВСИЧКО БЕШЕ В ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ "БЪДИ ГОТОВ" И "ВИНАГИ ГОТОВ" КАК ИСКАШ ТАКА СИ ГО МИСЛИ. САМОСТОЯТЕЛНОТО МИСЛЕНЕ ГО ЗАСТРЕЛВАХА НА ГРАНИЦАТА ИЛИ ГО ИЗЯЖДАХА ПРАСЕТАТА В БЕЛЕНЕ. ЗА "С В О Б О Д Н О " ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ДУМА ПА НАЛИ БЕШЕ /Д И К Т А Т У Р А/ И АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БКП И БСП ЗНАЧИ СИ ПЪЛЕН И Д И О Т ! !
що говорите глупости17:33 - 23.04.2013
В Сатовча вдвете заведения под върбата на площада се засекоха Лютви Местан и Цветанов . При Местан бяха трима а при Цветанов най- малко стотина , закакво говорим не ми е ясно
Ot men16:45 - 23.04.2013
След подслушване, заплахи, и водене под строй на събития, сега погнаха и децата ни. "Браво" така се прави кампания. Тия нямат срам...

FACEBOOK