БСП: Цветанов внушава надмощие в разговори с кметове в Пиринско

снимка: infomreja.bg, архив

Областният предизборен щаб на Коалиция за България призовава ПП ГЕРБ да води регламентирана, толерантна и равнопоставена предизборна кампания.

Още в началото на предизборната надпревара ГЕРБ и лично водачът на листата за Първи МИР – Благоевград  Цветан Цветанов демонстрират груба сила, агресивност и превъзходство, основано на натиск върху местните институции и изпълнителна власт.

В нарушение на чл.128 от Изборния кодекс ГЕРБ представиха в Благоевград кандидатите за народни представители в 42-рото НС от многомандатен избирателен район – Благоевград и отправиха политическите си послания публично чрез всички местни медии ден преди официалния  законов старт на предизборната кампания.

Вместо срещи с избиратели в предприетата обиколка на Цветан Цветанов в големите градове на Благоевградска област, той се среща с кметове и представители на местната изпълнителна власт  на тъмно и  в отсъствието на каквито и да са медии.

Използвайки законовото си право на охрана, водачът на ГЕРБ в Благоевградски избирателен район Цветан Цветанов отцепва райони, разчиства по пътя си автомобили и хора, внушавайки надмощие и безпардонност към граждани и институции. В гр. Петрич от паркинга пред общината е вдигната и колата на главния секретар. Навсякъде обиколката на Цветан Цветанов е придружена с несъразмерно по мащаб и необяснимо масирано полицейско присъствие.

Коалиция за България се обявява срещу всякакви силови форми и агресия на предизборната кампания и настоява тя да се води със силата на политически платформи и послания за решаване на острите проблеми в обществото, създадени и натрупани през управлението на ГЕРБ, довели до бедност и безпереспективност в страната.

 

КОМЕНТАРИ

leshoqdat17:30 - 14.04.2013
dolu gerb
ИХО ИХО10:06 - 13.04.2013
Гербери мръсни,няма защо да правим партизанса война,вие сами ликвидирахте всичко! Няма мандри,няма животни,а целта ви е да НЯМА И ХОРА,НАРОД В БЪЛГАРИЯ!??? Жалко,че продажници и духовно болни хора в БСП и други партии ви помагат!!! Всички ще ви помете народа есента или зимата след изборите!Съд и възмездие за грабителите на БГ!
ХАХО22:43 - 12.04.2013
ДРУГАРКИ И другари НАЙ-ДОБРЕ НА 10.05. ЗЕМЕТЕ ПУШКИТЕ И ПО ГОРАТА, ОБИРАТЕ НЯКОЛКО МАНДРИ ВРЪТВАТЕ НЯКОЕ И ДРУГО АГЪНЦЕ И НА 12.05 СЛИЗАТЕ И ПОБЕДА!!!!! АБЕ ЗАЩО ПА НЕ ПРЕВЗЕМЕТЕ "МЕТРО", "КАУФЛАНД", "ЛИДЪЛ" И ДРУГИ ТАКИВА НАЛИ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЛАСТ СЕ НАУЧИХТЕ САМО ДА КРАДЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ, ДА СЕ ГАВРИТЕ С ХОРАТА. АБЕ НЕМА ЛИ ДА ПУКНЕТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НЕ ОСТАНА българия.
Цанко19:19 - 12.04.2013
Всички вярват на герб трънки.Герб ни отави без хляб.Долу герп

FACEBOOK