БСП-Благоевград продължава със срещи по селата

Снимки: БСП

И тази седмица социалистите от Благоевград проведоха множество срещи в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова. Част от ръководството на партийната организация се срещна с жители на селата Падеж, Покровник, Церово, Изгрев и Еленово.

„Само и единствено генерал Румен Радев може да обедини нацията. Той е един от нас и ще бъде президент на всички българи. Ще изпълни със съдържание президентската институция. Време е да спрем да спрем упадъка на българската държавност, да утвърдим ролята и мястото на Република България като равноправен и лоялен член на ЕС и НАТО. На 6 ноември всички трябва да отидем и да гласуваме за България, за децата си и за доброто на самите нас", заяви областният и общински председател на БСП Благоевград - Николай Бошкилов, пред събралите се жители в село Церово. 

“Гласувайте! Това е най-важното. Високата избирателна активност е сигурният инструмент срещу купения и корпоративния вот, превърнал се в запазена марка на управляващата машина за избори. Гласувайте с убеждението, че го правите за себе си, за България и бъдещето си! Трябва ни президент на единението, диалога и развитието. Президент патриот, гарант на суверенитета на държавата. Ген. Румен Радев ще бъде такъв държавен глава”, заяви и бившият народен представител Емил Костадинов. 

Жителите на селата от община Благоевград успяха да разговорят със социалистите, успяха да споделят проблемите и болките си и си обещаха,че на 6 ноември ще гласуват ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ с номер 13.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK