БСП-Благоевград номинира петима за червената листа

снимки: БСП

БСП да бъде първа политическа сила на изборите на 12 май. Такава задача си поставиха социалистите от Благоевград на провелото се днес второ заседание на 47-та конференция на общинската организация. В политическия доклад на председателя д-р Владимир Пандев се даде оценка на кризата в България, която бе определена като социална, икономическа, политическа и морална, породена от управлението на Бойко Борисов.

Д-р Пандев обяви, че част от обществото не вижда алтернатива за управлението на страната в БСП въпреки негативизма към ГЕРБ. "Затова се налага много сериозно да се работи в предизборната кампания и на разбираем език да се доведат до хората ангажиментите, които ще реализира БСП за подобряване живота на хората", посочи общинският лидер. 

На конференцията бе изразено удовлетворение от факта, че за пръв път от десетилетия местен лидер е избран за водач на листата в първи МИР, като декларира единство и подкрепа на кандидатурата на инж. Емил Костадинов.

Обсъдена беше и листата с останалите номинирани за народни представители от Благоевград. От единадесетте номинирани, след отвода на трима от тях, конференцията гласува доверие на петима представители на общинската организация на БСП - Благоевград. С най-много гласове бе  Александра Стоянова- юрисконсулт в ЗИИУ.

След нея - общинският председател на БСП – Благоевград д- р Владимир Пандев, следван от Асен Балабанов - областен младежки лидер, Милан Богдански - председател на групата съветници в Общинския съвет от БСП, и Владимир Ценков - доктор по икономика, гл. асистент в ЮЗУ. Всички те са представители на така наречената млада генерация в БСП.

Отвод си направиха Николай Бошкилов, Любен Милев и Крум Палапулов, които подчертаха, че ще работят с всички сили за спечелването на изборите. 

Утре на заседание на Областния съвет на БСП ще се обобщят предложенията на всички общински организации от  Благоевградска област и ще се изготви листата на БСП за Първи многомандатен избирателен район.

 

снимки: БСП
снимки: БСП
снимки: БСП

КОМЕНТАРИ

не социалист13:44 - 31.03.2013
Защо по време на управлението на Луканов има купони?Кой стабилизира държавата ? Помните ли? Защо по време на управлението на Виденов 1$ = 3000 лева ?Кой стабилизира държавата ? Помните ли? Защо след управлението социалистите идва лошо ? Защо пенсионерите сега получават пенсия от работещите ? Защото техните вноски са похарчени от БКП до 1989 година . Всеки народ заслужава управлението си.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK