БСП - Кюстендил се подготвя за събора на Жабокрек

Снимка: Infomreja.bg

Представители на общинската структура на БСП в Кюстендил ще вземат активно участие в митинг – събора на 26-ти август /събота/ в местността Жабокрек. Проявата е посветена на 73 години от най-голямата партизанска акция срещу хитлерофашистките окупатори на Рило-Пиринския отряд.

От общинското ръководство на БСП в града съобщиха, че от Кюстендил ще тръгнат 4-ри автобуса. Общо от кюстендилска област се очаква да присъстват около 2 000 души. Домакин на събитието е Общински съвет на БСП- Благоевград. Поканени са всички родолюбиви българи, като началния час на митинг-събора е 10. 30. Ще се включат и социалисти от столицата.

Покани са изпратени до членове на националния и областния съвет на БСП, народни представители от региона, както и ръководството на българския антифашистки съюз, които са съорганизатори на събитието.

Нека всички родолюбиви българи заедно да почетем годишнината от славната епопея на Рило-Пиринския партизански отряд, да си спомним подвига на героите и да заявим на всеслушание: Никой не е забравен – нищо не е забравено!, призовават организаторите.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ГМ14:37 - 23.08.2017
http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/partizanski-folklor-prevrashta-teroristite-ot-zhabokrek-v-geroi-1712
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK