БСП - Благоевград с гневна декларация до Станишев за назначението на Палев

снимка: Пресцентър ГЕРБ - Благовград

Общинският съвет на БСП в Благоевград излезе с гневна декларация до лидера на партията Сергей Станишев за назначаването на Муса Палев от ДПС на поста областен управител на Пиринско. Решението на Министерския съвет бе оповестено късно снощи от правителствената пресслужба.

"Общинската организация на БСП Благоевград е въмутена и категорично не приема това назначение. Контактната група на Националния съвет на партията грубо погазва решението на областната и общинска организации и демократичните принципи на партията за назначаването на Юлиян Гошев за областен управител", пишат в декларацията до Станишев благоевградските социалисти.

Според тях това е сериозен удар върху авторитета на организацията и подкопава доверието на хилядите партийни членове и симпатизанти, застанали зад каузата на БСП на парламентарните избори на 12 май.

"С настоящата декларация изразяваме гневното настроение на членовете на нашата партия, други политически субекти и граждански организации и движения, на цялото гражданство на Благоевград. Само онези, който нямат представа за политичессата обстановка в Благоевградска област, могат да си позволят това политичеко безумие", категорични са от червената партия в областния център.

Те призовават Националният съвет на БСП незабавно да коригира своето решение, като лично Сергей Станишев да предложи за утвърждаване от Министерския съвет на кандидатурата на БСП за поста областен управител в лицето на Юлиян Гошев.

"Обществената обстановка е тревожна, нагласите са за протести и гражданско неподчинение, което ще рефлектира върху авторитета на Българската социалистическа партия", предупреждават още лидера си социалистите от Благоевград.

 

снимка: Пресцентър ГЕРБ - Благовград

КОМЕНТАРИ

ДОЛУ БСП20:38 - 14.06.2013
БРАВО КОМУНЯГИ СЕГА ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПОТЪНАХТЕ.СЪРБАЙТЕ СИ СЕГА ПОМИИТЕ.СНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ.БСП БАЛГОЕВГРАД И БСП БЕЛИЦА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОДАЖНИЦИ.ЕЙ БОКЛУЦИИИ СРИНАХТЕ БЪЛГАРИЯ.ПОДАВАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН.
@@@@@@@@@15:01 - 14.06.2013
словата на Апостола: „Мечтая за чиста и свята република, в която и българи, турци, арменци, гърци ... ще живеят равни пред закона“.
???14:41 - 14.06.2013
Къде сте сега МО на БСП? Може би отново и отново ще мълчите в името на топличките служби обещани вам? Където хрипа козата там и ярето. Едва ли нещо може да се очаква от вас освен да призовавате други партийни централи да ви свършат работа.
:)13:21 - 14.06.2013
http://vbox7.com/play:80dbb866

FACEBOOK