БСП - Благоевград с футболен турнир по случай 160-годишнината от рождението на Димитър Благоев

Снимки: БСП - Благоевград

Днес Общинският съвет на БСП-Благоевград организира футболен турнир по случай 160-годишнината от рождението на Димитър Благоев. Турнирът се проведе на терена в комплекс "Арена парк" и в него взеха участие 4 отбора. Първото призово място спечели отборът на 4-ти квартал. На второ място се наредиха студентите от Югозападния университет. На трето място, след оспорвано изпълнение на дузпи, спечели отборът на БСП-Благоевград, чийто капитан бе Антон Асиски.

В отборът на Община Благоевград взеха участие председателят на ОбС Благоевград - Радослав Тасков и юристът на ОбС Теодор Тошев. След достойното им представяне те спечелиха четвърто място. Общинският председател на БСП Благоевград- Николай Бошкилов награди всички участници и им благодари за спортсменския дух, в който премина турнира. 

Този турнир беше част от поредицата мероприятия "Благоеви дни", които ще приключат в понеделник с благотворителна детска изложба във фоайето на ДТ" Никола Вапцаров" от 17:30 часа. На изложбата ще присъства председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK