Янко Тренчев пред съда: Не съм я изнасилил! Тя беше съгласна (СНИМКИ+ВИДЕО)

Снимка: Infomreja.bg

Янко Тренчев, обвинен в изнасилването на 15-годишна, остава в ареста. Това определи Районният съд в Благоевград. Обвиняемият ще обжалва решението пред Окръжния съд на 3. април.

На излизане от залата Тренчев каза, че не е виновен и че всичко постановка. Това са твърденията и на съпругата му, която не бе допусната в залата по време на изслушването.

Тренчев се е признал за виновен, че е правил секс с непълнолетното момиче, приятелка на голямата му дъщеря. Изнасилване обаче не е имало, защото момичето е било съгласно.

Тренчев има две дъщери. Съпругата му настоява, че майката на В.Д. искала преди време да раздели семейство Тренчеви, но не успяла. Известно време обаче Янко и жена му наистина живеели разделени, след това отново се събрали и вече не общували със семейните си приятели – родителите на изнасилената.

Относно това дали Янко и майката на В. са имали връзка, т.е. изневяра, съпругата Анна Тренчева каза, че „не е видяла с очите си“.

Според нея момичето „не е стока“. Имало досие в полицията, че преди време било хванато в компания на наркомани и дилъри. Все още жената не може да си обясни как се е случило двамата да са попаднали по едно и също място, в едно и също време сами в квартирата на ул. „Шар планина“.

Майката на В.Д. я оставила, когато детето било на 13 г. Родителят заминал за Кипър. Баща ѝ е починал преди година. 15-годишната към момента, твърди Тренчева, има приятел, с когото живее. Той също искал преди време да се саморазправя с Янко.

ВИДЕО С РАЗКАЗА НА СЪПРУГАТА ВИЖТЕ ТУК 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK