Бащата на Калоян, пребил сестрата в "Пирогов": Мисля, че е бил част от секта

Снимка: Infomreja.bg

Според бащата на 18-годишния младеж, пребил сестра от "Пирогов", след което се самоуби, синът му е бил част от секта.

Калоян Милев е настанен в токсикологията на столичната болница и направените изследвания разкриват, че е употребил марихуана. Той е в абсолютно неадекватно състояние, но въпреки това е завързан за леглото. За аргресия при постъпването му в болицата не може да се говори.

Последните 4 дни, казва бащата на Калоян, са били по-особени за момчето. Той е качвал публикации в профила си във Фейсбук, които са били на религозна тема. Говорил е и вкъщи за господ, за демони, за дяволи. Родителите му са говорили с него по темата, знаейки и за постовете.

Странното поведение започва още преди месец, но последните дни преди инцидента младежът става особен.

Описан е от родителите му като спортист, неагресивен, който също така се занимава с музика.

Позицията по случая на УМБАЛСМ "Пирогов" е: 

Пациентът е приет за лечение по-рано в петък, след като екип на Спешна помощ го докарал в „Пирогов” заради употреба на марихуана. Родителите му отказали на дежурния екип един от двата да остане като придружител с него, защото според тях го дразнят с присъствието си. Казали, че той се занимава със спорт – бокс.  

Същата вечер, няколко часа след приемането и лечението му в токсикологичната клиника, при него влиза дежурната сестра – той я посреща станал от леглото и започва да й нанася тежки удари (крушета). След като я пребива и я оставя да лежи на земята в безсъзнание на земята, той се опитва да излезе от клиниката. Тъй като е заключено, той се насочва към първата срещната врата на пациентска стая. Там се лекува пациентка със сериозна нежелана лекарствена реакция. 18-годишният млад мъж я заставя да му оключи врата и след като тя му казва, че няма ключ той започва да я души. Междувременно удря и бутона за пожарно известяване, но се стряска от включената аларма. Оставя пациентката, която е нападнал, чупи стъклото на заключената врата и бяга от клиниката облечен по тениска и боксерки. Дежурната лекарка и дежурната санитарка са със сериозна уплаха.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK