Брошури апелират за свободен достъп до оръжие за всеки българин

Дипляни с призив „Право на огнестрелно оръжие у дома за всеки българин за защита на живота, семейството и собствеността му” се разпространяват в Кюстендил. Подписани са от „Български граждани в помощ на държавата”.

Даден е телефон за връзка и адрес на интернет страница, който не е активен: www.ahumanright.com . Искането всеки да има огнестрелно оръжие у дома е съчетано с настояването носенето на оръжие „по улиците” да е разрешено само за „дежурните по служба полицаи и военни”.

Неизвестните активисти са избрали лице на кампанията си с визия на Лара Крофт и автомат Калашников в ръце.

КОМЕНТАРИ

:)10:06 - 12.08.2011
Щвейцария е котилото на евреите и там са парите и властта, съвсем нормално е там да има добра армия ;) Gunslinger
Личният му психиатър21:53 - 11.08.2011
Не е трудно да се досети човек - в Кюстендил само Иван Сапунджиев може да се занимава с такива неща.Той се смята за висша раса и всичко, с което се захваща, произтича от това.
Мислещ21:44 - 11.08.2011
Хипар-пацифист се изказва твърде елементарно по един такъв твърде сериозен въпрос. Gunslinger показва малко по-задълбочена мисъл по проблема. А приказката "народ без минало няма и бъдеще" е ключът към по-дълбокото вникване в проблематиката. Хипар, знаеш ли каква е трагичната история на Тибет? Еми, остави марихуаната малко и прочети книжки по история: Тибет е притежавал изключителни войници, които всяка уважаваща себе си армия на Изтока през Средновековието е държала да наеме във войската си. Обаче, един ден на власт се възкачил един Далай Лама, вероятно далечен роднина на Хипар или поне споделящ неговите "велики" идеи. И решил да създаде "Държава на Духа" - вижте как велико и помпозно звучи. Та тогава решил, моля ви се да премахне армията и да развива култура и духовност. Звучи прекрасно. Но, както скоро ще стане ясно, много глупаво и недалновидно. Защото тъкмо по тази причина - заради подобна самоубийствена политика, през 1949 г. Китайската народна република, водена от касапина Мао Цзе Дунг си спомнила, че преди векове имали някакакви териториални спорове с Тибет - тъкмо, когато тибетците не давали на китайците да припарят до границите им. Сега обаче, китайската армия нахлула абсолютно безпроблемно в лишената от армия (и оръжие) "Държава на духа и културата" - Тибет. И днес, тази велика и древна страна е на изчезване - колонизирана от вълни китайци, подкрепяни с терора на полиция и армия от Китай и претопявана културно от един велик империалист и колонизатор - Китайската "народна" "република"... Хипар, май нещо подобно предлагаш и на Българите? Те и без друго ни внушиха да си ликвидираме армията и да я сведем до една групичка, която е в състояние да се събере на стадион Народна армия. Сега, ако те слушаме тебе, май ще трябва и нея да разоръжим?!? Само да допълня, че най-добре въоръженото население е на една от най-жизнените и достойни страни в света - Швейцария. А пък комунистите, когато заграбиха властта у нас през 1944 г. с помощта на СССР и нейната "славна" Червена армия, първата им работа беше да разоръжат напълно Българското население... Нещо добро да произтече от това, о хуманни Хипарино? Не, това просто им помогна безпрепятствено да изколят или прогонят елита на Нацията, да заграбят народните богатства и да се окопаят във властта во веки веков. Ако не знаеш, до днешен те управляват и не пускат и властта. Докъто не умре и последния Българин. И постоянно повтарят простотиите, които и ти ръсиш: "сакън, не сме дорасли да носим оръжие, я вижте к`во става в хАмерика - смърт, убийства! Стойте си без оръжите (като сте прости! Тъкмо ние ще продължим да управляваме, без да има кой да ни се противопостави... Даже май ще е най-добре за политици да поставяме такива като Хипар? Тъкмо ще провежда политика в наш интерес! Ще продълажава да учи простите Българи на пацифизъм - на това, че въобще не им трябва оръжие! Хи-хи-хи!)"
Синя каска14:52 - 11.08.2011
Оръжието е М16

FACEBOOK