Жельо Бойчев напуска БСП и парламента

Снимка: БГНЕС

Жельо Бойчев желае да напусне ръководството на парламентарната група на „БСП за България“, а в скоро време парламента и политиката изобщо. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на БГНЕС.

Бойчев вече няма да заема поста на зам.-председател на групата, но за сега остава народен представител. „Няма драма. Жельо Бойчев остава член на БСП, член на градската организация и с желание активно да работи и да ни помага“, подчерта Нинова.

Тя допълни, че решението на Бойчев е продиктувано от намерението му да се занимава с частен бизнес, а постъпката му да напусне поста е коректна. От своя страна Жельо Бойчев коментира, че няма конфликт нито с парламентарната група, нито с ръководството на партията, а решението му е продиктувано изцяло от лични мотиви.

„В момента съм народен представител, член на БСП и смятан да изпълнявам тези си задължения“, каза Бойчев, но не поясни до колко време се очаква да напусне парламента. Информацията дойде само ден след като стана ясно, че народният представител Спас Панчев от ЗС „Александър Стамболийски“ напуска групата на „БСП за България“ и става независим депутат. /БГНЕС

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK