7 месеца затвор за криминално проявен, хванат с хероин

Снимка: Infomreja.bg

41-годишният Георги се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата

Седем месеца лишаване от свобода за Георги А. /на 41 години/, постанови Районен съд – Кюстендил, като одобри споразумението подписано от прокуратурата и защитата на подсъдимия.

Георги А. е осъждан. Той се призна за виновен в това, че на 21.02.2019 г., на ул. „Медковец“, е държал високорисково наркотично вещество – хероин, с тегло 0, 321 грама, на обща стойност 38, 52 лв. – престъпление по чл. 354а, ал.3, пр.2, т.1 от НК, поради което и при условията на чл. 55, ал.1, т.1 от НК, подсъдимият ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, при първоначален режим „общ“.

Съдът, под председателството на съдия Пламен Деянов констатира, че деянието е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане, по дело от 2018 година, с влязло в сила споразумение, на подсъдимия Георги А. е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, което следва да бъде приведено в изпълнение.

Става дума за престъпление по чл. 343б, ал.3, пр.1 он НК - управление на МПС след употреба на наркотични вещества, съобщават от РС - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za
loading...