“Бразилски нощи” в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Мюзикълът „Бразилски нощи” ще бъде представен в Благоевград на 23. януари от 19.00 часа в зала „Яворов“. Постановката е на Андрей Калудов, автор на музиката е композиторът Стефан Димитров.

В ролите влизат Робин Кафалиев, Цветана Благоева, Тодор Мадолев, Латинка Петрова, Николай Борисов, Прея Осасей, Яцек Янков, Евгени Стефанов, Димитър Варадинов, Николай Сяров, Лъчевар Хальов. Художник на костюмите е Диляна Асенова, хореограф – Румяна Маркова, сценографията е на Теодор Даскалов, а диригент - Левон Манукян.

Сюжетът разкрива пъстрата картина на бразилския карнавал и подготовката за него – свят, изпълнен с емоции и зрелище. В очакване на карнавала, в малкия пристанищен град Баийя се случват странни и мистични събития. Навършилият достойните за пенсия години Кинкас, вместо да си почива спокойно и сладко, се гмурва в свят, изпълнен с музика, любов и страст.

Започва да живее по своите правила, а не по тези на обществото. Духът на песните и танците следват трите основни теми на героите – морето, любовта и приятелството. Билети за мюзикъла се предлагат на касата на зала „Пейо Яворов“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK