Отложиха делото срещу Братя Галеви за октомври

снимки: infomreja.bg

Днес състав на Окръжния съд в Кюстендил, председателстван от Таня Костадинова, отложи делото за конфискация на имуществото на Братя Галеви, техните съпруги и контролираните от тях дружества за месец октмври.

По време на днешното съдебно заседание бяха приети четири свидетелски експертизи от Кипър. От своя страна свидетелите на Братя Галави оспориха представените показания, като мотива за това беше, че те са преведени неточно.

Въпреки протеста от страна на особените представители на Галеви показанията бяха приети. По време на процеса съдът не прие и заключенията на двама експерти Николай Вълков и Александър Цветков.

Първият бе изготвил експертиза на огнестрелните оръжия на братя Галеви, а вторият строително-оценителната експертиза.

По време на днешното съдебно заседание като свидетел не се яви и бизнесменът, футболен деятел и вече бивш собственик на футболния клуб "Локомотив" /София/ Николайчо Гигов.

Според документите по делото се оказва, че той е нередовно призован, не е открит на посочените три адреса, известни на съда. Гигов от своя страна трябваше да даде отговор за два заема дадени на Братя Галеви преди повече от 10 години.

Процесът срещу Братя Галеви е заведен от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество срещу Пламен Галев, Ангел Христов, техните съпруги и контролираните от тях дружества.

Общата стойност на иска е за над 4 милиона лева. Делото продължава в Кюстендилски окръжен съд на 14 октомври 2015 г.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK