„Бялата книга за бъдещето на Европа" е темата на публична лекция в Белица

Снимка: Община Белица

Малката планинска община Белица даде заявка за превръщане на домакинството на страната на Съвета на ЕС в национална кауза, а посланията на България с община Белица да бъдат формулирани и припознати от българските граждани и гражданите на ЕС. 

С публичната дискусия за „Бялата книга на Европа“ и конкурса за рисунки „Моята Европа“ продължава изпълнението на проекта на общината в партньорство с Народно читалище „Георги Тодоров-1885“: „Община Белица – Посланик на малките планински общини в ЕС в годината на БПСЕС 2018 в "Зимен празник Белица - Семково 2018" , одобрен по грантова схема на Националното сдружение на общините - „Подкрепа на инициативи на общините, свързани с регионалното измерение на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018”. 

Общината и читалището Ви очакват на 22.02.2018 /четвъртък/ от 14,00 ч. в Зала –ТИЦ при читалище „Георги Тодоров-1885” да присъствате на публичната дискусия с тема „Бялата книга за бъдещето на Европа” с лектор, Красимира Хаджикосева, директор на Европейски информационен център Europe Direct-Благоевград.

В същия ден ще бъдат наградени участниците в предварително обявения общински конкурс за рисунка „Моята Европа“. 

За първенците и участниците в конкурса Община Белица е осигурила грамоти и материални награди.

Награди за първите места е осигурило и издателство „Просвета“ – Благоевград, както и Европейски информационен център Europe Direct-Благоевград.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK