Задържаха полицаи от София, пласирали дрога

Снимка: Infomreja.bg

Полицаи отцепиха столичната улица "Христо Матов" в кв. "Лагера". Малко преди 12 часа е арестуван мъж, пише "24 часа".

По неофициална информация задържаният е полицай. Той е заподозрян за разпространение на амфетамини. Няма яснота къде е бил разпространяван наркотикът.

В акцията участват представители на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, а делото е под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

В момента служители на полицията провеждат действия по разследването със задържания, като са отцепили малък периметър на улицата. 

Припомняме, на 23 януари 2019 г. бе проведена акция в същото 4-то РПУ, където бяха арестувани петима полицаи. Първоначалната версия на ареста бе полицаите изнудвали търговци, които работят в района в столичния квартал "Лозенец". Сред тях е и началникът на сектор "Икономическа полиция".

На 7 февруари 2018 г. бе сменено цялото ръководство на столичното 4-то РПУ. Началникът на Районното Теменужка Капчина бе преназначена на нова длъжност в Главна дирекция "Национална полиция".

Заместник-началникът Теодор Тасев също е сменен с Делян Гешев. Гешев бе началник на Криминална полиция в полицейското управление. Сменен е и началникът на разследващото звено в Районното Аделина Малакова./ news.bg

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK