Борисов: Върнахме се към нормалността. Не е нормално една партия да е навсякъде

Снимка: Infomreja.bg

Ще споделим отговорността, заяви премиерът

Върнахме се към нормалността. Не е нормално една партия да е навсякъде. Ще споделим отговорността.

Това каза в официалното си изявление премиерът Борисов, който даде отговор как приема загубата на кандидатите на ГЕРБ в няколко областни градове, сред които и Благоевград.

Той сподели, че не поради резултатите, а заради „тъпи“ журналистически въпроси през деня е бил нервен.

Той каза, че се надява от утре новите кметове да се хващат на работа.

В областните градове ще видим управлението и ще споделим отговорността, каза Борисов.

Той каза, че е поздравил победителите и ги е предупредил: „Да спират с това „Ще намаляваме данъците“.

ВИЖТЕ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР НА ПРЕМИЕРА ЗА ИЗБОРНАТА ОБСТАНОВКА В ЮГОЗАПАДА:

В някои от структурите на страната са се превърнали в деребей и точно в тези градове загубихме. Ние сме си направили нашите изводи. Сега ще вземем решение повече от 3 пъти кандидат за кмет няма да има, категоричен бе Борисов.

Ще вземем много решения в партията, защото за няколко месеца проведохме 2 избора и аз благодаря на Господ и българския народ, че пак ни дадоха своето доверие, заяви премиерът.

След апартамент гейт след къщите на Манолев как да се довериш. Или Камбитов дето играят ръченица с пари на челото. Вие добре ги наредихте – и то абсолютно заслужено. И хората там дадоха гласа си ГЕРБ да е първа партия. Наказаха тези, които не са се държали прилично, коментира абсолютния крах на ГЕБР в областния Благоевград, както и в Сандански.

Благодаря им и за това. Очаквах тези резултати, каза още Борисов.

Преди да стане кмет новият – Кадев, той дойде в Бояна при мен, човекът. Той беше секретар на общината, бившия шеф на ДАНС на Благоевград, работил е с мене, човекът. Вика ми: „Ще загуби Икономов“, сподели председателят пред медиите.

След тази среща е последвала и друга.

„Събрах ги Камбитов, Икономов, Котев и им казах: „Ще загубите“ – „Не, ще спечелим!“. Добре! Сега ще направим промени! Но по-добре за партията е да се очисти, да си направи изводите и да се обнови“, намекна Борисов във връзка с „прочистването от цветановистите“ – кметове, приближени до втория в ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK