Борисов за изборните резултати: Никога не сме бягали от отговорност, няма да го направим и сега

Снимка: Бойко Борисов, фейсбук

Той поздрави всички партии, които влизат в парламента

Поздравления за всички българи, които въпреки пандемията и дъжда отидоха и гласуваха. Поздравления за докторите и за изборната администрация. Благодаря и на избирателите! Както винаги, българите са мъдри. Въпреки манипулациите, те гласуваха за стабилност. А тя ще е особено нужна на страната през следващите няколко месеца, които ще бъдат решаващи. Така коментира изборните резултати Бойко Борисов след полунощ в личния му профил във фейсбук.

Той обяви, че 29 млрд. евро ще получим от ЕС за възстановяване от кризата. Приемаме категоричната победа на изборите като вот на доверие от хората, че именно ние трябва да върнем България на пътя на растежа. Никога не сме бягали от отговорност, няма да го направим и сега. Очаквам да видя от партиите с по-малка електорална подкрепа, които дори си позволяват да говорят от името на народа - дали наистина ги е грижа за хората.

Защото ако е така, трябва да обединим сили и да преборим пандемията. Това е начинът държавата да тръгне напред. Това е начинът хората да живеят по-добре. Вече видяхме, че oпитът за преврат, разделението и омразата не носят нищо добро. Те не са и в природата на българина. Предизвикателствата пред страната са прекалено големи, за да си позволим и политическа криза. Време е за повече отговорност и по-малко приказки!

Благодаря на моята партия ГЕРБ. Въпреки провокациите, водихме толерантна кампания. Показахме как трябва да работи партията - мобилизирано, с активно участие на всички структури и Изпълнителната комисия.

Накрая поздравявам и всички партии, които влизат в парламента. Зад всяка една от тях стоят гласове на български граждани, обяви още премиерът.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK