Борисов утре сменя заместник-министър Живков

Снимка: Infomreja.bg

Той очаква утре в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместник

Няма милост за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да ни упреквате за милост.... Това заяви премиерът Борисов и припомни съдбата на Цветан Цветанов.

Утре, понеделник, премиерът Борисов е решен да смени заместника на Ревизоро, който в момента се намира в ареста. Той очаква утре в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместник.

Никой не е могъл и да очаква да бъде предупреден за това, което се прави в момента, коментира Борисов по повод разследването на прокуратурата по аферата с боклука, по което заместник-министър Красимир Живков вече се сдоби с обвинение.

Натискът към министерството е да си вършат работата и да не се поддават на други практики.

На въпрос за списъка, разпространен вчера от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов каза: "Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им направят пътищата. Въобще не искам да коментирам, всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата."

На въпрос за политическа съдба на бившата си дясна ръка - Цветан Цветанов, Борисов заяви и че той е обиден. Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически проект, и той е обиден, пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни Борисов, според когото пътят на ГЕРБ е един, а на Цветанов - друг.

Запитан кога ще се възстановят чартърните полети, на които разчитат за туристи курортите като "Слънчев бряг" премиерът заяви, че ситуацията в целия свят е несигурна, а и лош знак е отлагането на срещата на Г-7. В световен план имало страх у хората да пътуват, едва когато това бъде преодоляно, туризмът ще може отново да се развие. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

7777721:19 - 31.05.2020
защо гдбоп, сп. прокуратура не ударят човека на борисов дамян дамянов, поръчков играч , възползва се от високия си пост и познанството си със борисов , влияе на медий, началници на мвр, съдий като боклука валентин божинов, прокурори като темелков , шапкова , и др. който дамянов ги води за носа като циганин води мечка, дамянов е престъпник от най висока класа, този тип вкара маса държавни лица в условие на ,, продължено" престъпление което моментално ги превръща в тежка организирана мафиозка група, борисов, отрежи си дясната ръка за да не се наложи да си резнеш главата.
Пази боже сляпо да прогледа15:12 - 31.05.2020
Извинете ,но в този Татарстан или как беше там Арбенистан, и там ли Арнаутите колят и бесят? И при нас в Гърмен е така. А тази Румяна Арнаудова каква им е говорителката?
go lenko,15:06 - 31.05.2020
ne narihai satowha arbenistan zachtoto wte povlehew i men kopele mrasno. ( наричай я ,, провинция " арбенистан").
Ленко14:56 - 31.05.2020
Аз съм ленко Румян Арнаудова , и да знайте и бойко ще сменя ако трябва. До сега всички партии ги напих вода от Шейтан дере , ще напия и Тиквата. На кура мее че съм незаконен ,аз съм закона в Арбенистан.
приятелски огън14:48 - 31.05.2020
няма милост за никого ,така ли, в този ред на мисли не трябва да има милост и за теб, помниш ли как унищожи филип златанов и заради кого ( шеф на кпуки), румен арнаудов да се оправи , агент ленко , клошар завършил трудно осмо отделение , лидер на пп герб общ. сатовча, този боклук си позволява да оказва натиск върху мвр, съд, прокуратура, юздп, рдг, иаг, длс, и.т.н. защото лично ти му стойш зад гърба, щетите който това комунистическо копеле от пп герб герб нанесе на екосистемите в сатовча възлизат на над два милиарда, дори лично ти го подсигури и за в бъдеще със 35 г. концесия, чуй ме сега какво те пита човек от зала българия ,,април 2007 г. " когато избирахме душана за евродепутат, ленко тогава е бил на майк а му в путката червена, подписа ли ти р. за концесия 629/12.07.12 г. ( подписа ама такава българска фирма няма), подписа ли нено димов уто 395/12.02.09 г. ( подписа ама хем без договор за проучване хем такава българска фирма нема ет румен арнаудов с. плетена общ сатовча) , значи ти си господ и не носиш отговорност за нищо, но бъди сигурен, ще отговаряш, имаме доказателства за всичко, уволнения, грабежи наколите ни, осъждане по поръчка , репресий по жестоки от скравена и белене, няма да ти се размине.2sn
Код за сигурност, въведете кода 7jk