Борисов утре сменя заместник-министър Живков

Снимка: Infomreja.bg

Той очаква утре в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместник

Няма милост за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да ни упреквате за милост.... Това заяви премиерът Борисов и припомни съдбата на Цветан Цветанов.

Утре, понеделник, премиерът Борисов е решен да смени заместника на Ревизоро, който в момента се намира в ареста. Той очаква утре в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместник.

Никой не е могъл и да очаква да бъде предупреден за това, което се прави в момента, коментира Борисов по повод разследването на прокуратурата по аферата с боклука, по което заместник-министър Красимир Живков вече се сдоби с обвинение.

Натискът към министерството е да си вършат работата и да не се поддават на други практики.

На въпрос за списъка, разпространен вчера от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов каза: "Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им направят пътищата. Въобще не искам да коментирам, всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата."

На въпрос за политическа съдба на бившата си дясна ръка - Цветан Цветанов, Борисов заяви и че той е обиден. Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически проект, и той е обиден, пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни Борисов, според когото пътят на ГЕРБ е един, а на Цветанов - друг.

Запитан кога ще се възстановят чартърните полети, на които разчитат за туристи курортите като "Слънчев бряг" премиерът заяви, че ситуацията в целия свят е несигурна, а и лош знак е отлагането на срещата на Г-7. В световен план имало страх у хората да пътуват, едва когато това бъде преодоляно, туризмът ще може отново да се развие. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

7777721:19 - 31.05.2020
защо гдбоп, сп. прокуратура не ударят човека на борисов дамян дамянов, поръчков играч , възползва се от високия си пост и познанството си със борисов , влияе на медий, началници на мвр, съдий като боклука валентин божинов, прокурори като темелков , шапкова , и др. който дамянов ги води за носа като циганин води мечка, дамянов е престъпник от най висока класа, този тип вкара маса държавни лица в условие на ,, продължено" престъпление което моментално ги превръща в тежка организирана мафиозка група, борисов, отрежи си дясната ръка за да не се наложи да си резнеш главата.
Пази боже сляпо да прогледа15:12 - 31.05.2020
Извинете ,но в този Татарстан или как беше там Арбенистан, и там ли Арнаутите колят и бесят? И при нас в Гърмен е така. А тази Румяна Арнаудова каква им е говорителката?
go lenko,15:06 - 31.05.2020
ne narihai satowha arbenistan zachtoto wte povlehew i men kopele mrasno. ( наричай я ,, провинция " арбенистан").
Ленко14:56 - 31.05.2020
Аз съм ленко Румян Арнаудова , и да знайте и бойко ще сменя ако трябва. До сега всички партии ги напих вода от Шейтан дере , ще напия и Тиквата. На кура мее че съм незаконен ,аз съм закона в Арбенистан.

FACEBOOK