Борисов ще поздрави празнуващите Рамазан Байрaм в Якоруда

снимка: infomreja.bg, архив

Председателят на ГЕРБ Бойко Борсов ще поздрави празнуващите Рамазан Байрам в Якоруда. Визитата му е предвидена за тази вечер.

В 19:00 часа той ще се срещне с жители на общината на площада в центъра на града.

Обявеното по-рано днес посещение в Гоце Делчев се отменя, съобщиха от пресцентъра на партията.

Снощи в партийния офис в Разлог лидерът на ГЕРБ привика общинските координатори от цялата област. Разговорите са преминали конструктивно и Борисов е бил запознат с проблемите по места.

Общинските председатели са декларирали, че няма отлив на членска маса, а заявленията за прием на нови членове в партийните редици в Пиринско дори се увеличавали. На срещата са присъствали още кметове и общински съветници, както и депутатите Любен Татарски и Даниела Савеклиева, която е и областен кoординатор на ГЕРБ.

Борисов е поздравил местните структури за постигнатите резултати на последните избори и е окуражил членовете на партията да излъчат достоен кандидат, който да се пребори за кметския пост в Гърмен на предстоящите частични местни избори.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

patriot21:23 - 08.08.2013
Vazroditelniat proces e pravilen no metodite sa sbarkani.B.Borisov-Tikvoca
66620:39 - 08.08.2013
ТИ СИ НА ХОД ГЕНЕРАЛЕ !! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С НАДЕЖДА КЪМ ТЕБЕ ГЛЕДА !! Или българите или комунистите!?
44419:51 - 08.08.2013
дзръц та пръц, да еба вашта майкА И КРАДЦИТЕ НА КОЛИ, ОЩЕ МАЛКО И ВАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ ЩЕ ПРЕВИШАТ НОРМАТА.МАМКА ВИ ДА ЕБА И УБИЙЦИТЕ.КОЙ ВИ ДАДЕ КУРАЖ ЧЕ ВАШИТЕ ЧЛ. СЕ УВЕЛИЧАВАТ-МИШО ПАРПЕЛОСКИ И ПЛЕТЕНСКИ ЛЕНЙО.
Код за сигурност, въведете кода a2g