Борисов: Ще се справим бързо с пожара на магистрала "Струма"

Снимка: Infomreja.bg

Хората, които са разрешили да се строи незаконно отдолу, ще си понесат отговорност, категоричен бе премиерът

Много бързо ще бъде отстранено това, което е на АМ ”Струма“. В момента се извършва обследване, проверяват се основите на моста за компрометирани елементи. Хората, които са разрешили да се строи незаконно отдолу, ще си понесат отговорност"

Това заяви премиерът Бойко Борисов, в отговор на журналистически въпрос за състоянието на магистралата след пожара, съобщава Канал 3.

”Заместник-министър Николай Нанков беше през нощта на пожара там. Много бързо ще се справим. Има прокурори, да им повдигат обвинения, да ги вкарват в затвора. Аз строя, няма да ходя и да ги пазя после. В момента се прави обследване, използва се т.нар. прострелване на колони, проверяват се дали вътре армировката е компрометирана, други елементи. Много бързо ще направят реорганизация на движението и ще се справят“, каза Бойко Борисов. 

Министър-председателят коментира и погрома в столично заведение, той посочи, че вече има няколко арестувани.

”Няколко вече са арестуваните, всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по най-бързите процедури да се вкарат в затвора. Всички издирвачи са на улицата, един по един ще ги изловят бързо“, добави Бойко Борисов.

Премиерът изтъкна още, че полицията не спира да работи. ”Виждате какви складове с наркотици и с оръжия задържат. Сега има и много интересна реализация във Варна, как крият нелегален алкохол за курортите“, заяви Бойко Борисов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK