Борисов призова кметовете да се стягат и да работят

снимки: Община Банско и Община Благоевград

Всички кметове да се стягат и да работят здраво, ние сме зад тях, призова Бойко Борисов градоначалниците от Пиринско днес по време на посещението си в село Черниче.

Визитата на премиера уважиха управниците на общините Благоевград, Сандански, Банско, Кресна и Струмяни. "Това означава, че всички работещи кметове, без значение на политическата партия, която представляват, могат да разчитат на подкрепата на правителството и да усвояват пари от европейските фондове. Който и да дойде на власт, съграденото ще остане за хората и това е най-важното", заяви Борисов.

След официалната церемония по прерязване на лентата на новите инфраструктурни обекти в Черниче, премиерът покани всички градоначалници на закрита среща.

ИНФОМРЕЖА научи, че разговорът е бил конструктивен и всеки един от управниците е имал възможността да сподели с премиера проблемите на своите общини. Бойко Борисов е поел ангажимент да помага на всички управници.

 

снимки: Община Банско и Община Благоевград
снимки: Община Банско и Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

BRANDO18:12 - 31.01.2013
работете здраво и който не слуша му откраднете колата или го застреляйте, вашта ........ фашистка??????? всеки ден повръшам кръв като ви гледам гнусните мазни муцуни.дано да има господ и да направи така че тези кучешки лъжливи усмивки да ви замръзнат завинаги.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK