Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай

Снимки: МС

Министър-председателят Бойко Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай. Той е на официално посещение в Обединените арабски емирства и днес ще се срещне с вицепрезидента и министър-председател на ОАЕ и управник на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум.

В Центъра по операциите на полицията премиерът Борисов се запозна с автомобилите, техниката и ресурсите, с които разполагат в Дубай. От там се координира дейността на 28 хиляди камери в целия град.

В Центъра постоянно дежурят 80 полицейски служители. Ръководителят на полицията генерал-майор Абдула Халифа Ал-Мери презентира възможностите и придобивките на органите по сигурността в Дубай, а министър-председателят Борисов акцентира върху мерките, които страната ни е взела по сигурността на границите - с техника и жива охрана. Той посочи, че само преди дни бяха осигурени 341 нови полицейски джипове за нуждите на българската гранична полиция и допълни, че страната ни планира цялостна модернизация на Института по криминалистика.

 

КОМЕНТАРИ

@₺@11:43 - 22.10.2018
"чалмите"са с един век пред България!
45611:27 - 22.10.2018
Е бат Бойко с тия неможе да си го мериш Големия си личи през гащите
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK