Борисов: Пиринско е здрав край, няма СПИН

снимки: infomreja.bg

„Пиринско е здрав край и тука няма вируси. Е, все пак ние много внимаваме къде ходим да режем ленти, но в Гоце Делчев кметът, макар да е от БСП, не е заразен със СПИН. Затова и работим заедно толкова добре”. Така Бойко Борисов  се пошегува с разразилия се скандал в редиците на столетната партия и разчупи официалния тон при откриването на 63 километра основно ремонтиран път, който свързва Гоце Делчев с Петрич и Кулата.

За да подчертае уважението си към градоначалника Владимир Москов, той му отстъпи правото да изкаже приветственото си слово преди него. „Казвам едно голямо благодаря за цялата подкрепа, която нашият град получи от държавата, за да реализираме редица инфраструктурни обекти”, лаконичен бе кметът на общинския център Владимир Москов.

Добрият тон продължи и Борисов добави, че когато един управник работи с правителството, независимо дали е от БСП, се откриват нови детски градини, училища, стадиони и улици.

Преди това Неврокопският владика Натанаил отслужи молебен, за да пътуват шофьорите безаварийно по пътната отсечка. След това той преряза лентата на инфраструктурния обект и плисна менче с вода. 

Премиерът пристигна в Гоце Делчев в компанията на министрите Лиляна Павлова, Нона Караджова Ивайло Московски и Симеон Дянков. Бойко Борисов се появи на ремонтираната пътна отсечка с луксозен джип, който сам шофираше.

По-късно делегацията се отби при новото депо за битови опадъци край Гоце Делчев. "Ето това вече е Европа", похвали работат по проекта премиерът.

По-късно той и министрите прерязаха лентата и на новоизградения парк в града, където го очакваха десетки неврокопчани.

"От 1 януари дано успеем с Дянков да повдигнем малко пенсиите”, не пропусна да се похвали Борисов, но думите му бяха посрещнати с рехави аплодисменти. Той си пожела управниците и хората да се делят на партии само по избори, а през останалото време да работят заедно.

По-късно премиерът влезе на стадиона в Гоце Делчев и изгледа първото полувреме на домакинската среща на Пирин Гоце Делчев и шампиона Лудогорец. Вип гостът получи фланелка на нова в А група и с интерес проследи срещата. По-късно той отпътува с хеликоптер от Гоце Делчев.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

До до Даракчиев09:42 - 29.08.2012
Гоше ти ли си?
до Даракчиев13:36 - 28.08.2012
Защо браво на Москов? Защо с чужда пита? Проектите са финансирани от ДЪРЖАВАТА!!! Да не би Москов да е министър - председател на България?! Аз бих казала БРАВО на правителството на ГЕРБ, че отпуснаха тези пари! Защото предишното правителство не вложи дори 1 стотинка в Гоце Делчев, а ако са вложили още по - зле, защото ние редовите граждани не сме разбрали нещо да се е направило или подобрило. Евала на ГЕРБ, пак ще си ги изберем!!!
катя12:50 - 28.08.2012
защо пък брава на москов не мога да разбера да ги е спестил от заплатата тези проекти та чак и на компания
Даракчиев19:05 - 27.08.2012
Всички знаем,че Бойко дойде да направи с чужда пита помен,както прави в цяла България. Браво на Владо Москов и компания.

FACEBOOK