Борисов: Подавам ръка на президента!

Снимка: бТВ

Владислав Горанов: Стъпката е историческа

Благодаря на всички колеги, които работиха толкова много в тази враждебна среда в България.

Гуверньор Радев: България е член на банковия съюз. Това е акт, които има огромно значение за бъдещето на България, които ни обеднява, знам, че не е днес, но ще се получи. Това е исторически акт, защото дава на България тежест, която никога не е имала, при решаването на политическите дела. Тежестта надхвърля размера на територията ни.

Този процес нямаше да бъде завършен без политическите актове, които бяха направени. Премиерът беше на висотата на историческите изисквания.

Горанов: Стъпката е историческа за Прехода като членството ни в НАТО и ЕС. Следващата стъпка е присъединяването към еврото, когато се справим с всички предизвикателства пред нас. Вярваме, че сме в правилна посока. Интеграцията на страната ни свърза икономиката ни с останалите държави членки на ЕС. Това е и цивилизационен избор за участие в най-силните икономически формирования в света, което на фона на България е успех. Членството иска постоянни усиля и реформи, които ни свързват с богати държави в ЕС. Когато обществото се обеди около една цел, то може да е успешно!

Вярвам, че ще се стигне до икономическото развитие на останалите държави. ЕС трябва да бъде все по-обединен. Това ни кара да вярваме, че следващите десетилетия ще постигнем това равнище за гражданите, което заслужават.

Борисов: вижте как звучи – държавните членки на ЕС – не на мутритните и мафията. Управителите на ЦБ решиха да включат лева във валутния механизъм!

Благодаря на Меркел и Маркон, Шарл Мишел, Туск, на всички които ни подкрепиха.

Надявам се и нашите съседи да са така.

Днес не се радвам, криво ми е. Сега с нашия президент трябваше да сме заедно. Това е нещо за десетилетия. днес трябваше да сме заедно! Народът трябва да е заедно! Европа гърми, че България е там! А ние се мъчим да покажем кой колко го мразят. Вместо да броим тези долу колко са, сега трябва да се прегръщат, да играят хоро с маски. Ние убивахме атаките на българите да убият това, което днес постигнахме.

Десетки колеги от Европа да се наредили сега да ни поздравят!

1,99583 е фиксираният курс на лева – така се съгласихме да работим.

Майка ми учителка, баща ми пожарникар, инженер съм доктор на науките, създаден съм силен физически, как ще ме обиди някой така – на базата на ордените. Боли ме от това. Нима ние нямаме епидемия,

Предлагам на поезията да се хванем на работим, митингите да се в заводите и фабриките, задава се криза, тежки времена, прокуратурата всеки ден навестява наше министерство, ще дойде време никой да не иска да е премиер и министър.

Когато сме единни и не си правим мърсотиите един на друг, България ще дръпне напред. Ще е трудно, но от догодина ще качваме ръста на икономиката.

Вярвам, че съединението прави силата. Щеше да съм щастлив тук да стоеше и президента.

Всички днес ще напишат, че сме в чакалнята.

Хората се радват за нас, а ние не се радваме. Плашим се с протести. Вместо да работят – ще ги изкарваме всяка вечер. Посланиците какво пишат според вас.

Малко ли власт има президента и парламента, идват избори – народът пак ще ни подреди, аз съм бил опозиция.

Не се радвам истински, защото не сме заедно! Разделена държава, изправена поред граждански протест, не единна силна държава. Ако аз съм причината – ходил съм си два пъти. Няма нищо приятно да си премиер днес, и на президента не ми завиждам. Да се плашим със затвор?!

Днес героят е Радев – но Митко Радев – гуверньорът.

Подавам ръка на президента! Истински ще съм щастлив да се прегърнем всички!

Политическата класа има отговорност!

Дано се вразумим – аз съм готов да го направя!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK