АБВ: Борисов се опитва по груб и циничен начин да избяга от реалността

Снимка: източник: АБВ

Мнението изрази лидерът на партията Румен Петков

От АБВ видяха един груб, циничен и вулгарен опит премиерът Бойко Борисов да избяга от реалността. Така лидерът на партията Румен Петков коментира на брифинг, посветен на решението на премиера Бойко Борисов за свикване на Велико Народно събрание (ВНС) и промени в Конституцията.

За това от партията искат незабавни оставки на премиера Борисов, правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

От АБВ не приемат, който и да е, да говори на българския народ, да тропа по масата, което показва неспособност да се владее с липса на аргументи. Премиерът Бойко Борисов направи безуспешен опит да избяга от отговорност и същината на нашето ежедневие, коментира Петков.

За невежеството, неграмотността, цинизма и вулгарщината в политиката, която демонстрира Борисов, трябват оставки. 

Борисов насажда омраза, напрежение, мачка и гази тези хора, които не му слугуват. Опитът да вкара дебата във ВНС е опит да яхне протеста срещу себе си и премиерът страда от раздвоение на личността, изтъкна бившият вътрешен министър в Тройната коалиция.

За това премиерът имал едно право - да си омете багажа от Министерския съвет и от Бояна. Единствената цел на това предложение, направено от Борисов, е да бетонира правителството във властта, категорични са от АБВ.

Досега са правени шест промени в Конституцията, но и шестте са били с адресат съдебна реформа. Нещата става все по-зле и по-зле и очевидно съдебната система страда от дефицит на сигурност, на справедливост.

Ако се направят промените, които Борисов предлага, дефицитите ще костват демокрацията в България, предупреди Румен Петков. /news.bg/

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK